[VIDEO] “Tak Boleh Move On, Tang Dia Cakap ‘Mama Tengok Kulit Baem’ ..Such A Cute Baby la..MashaAllah.. Comel Sangat Yusoff & Baem.”- Aliff Syukri’s Junior

Wajah dan suara si cilik Ibraheem Adham atau lebih manja dikenali dengan panggilan Baem merupakan anak kepada usahawan dan jutawan D’Herbs Terlajak Laris iaitu Dato Sri Aliff Syukri dan Datin Sri Nur Shahida.

Siapa sangka anak kepada usahawan Dherbs terkenal ini mempunyai peminatnya sendiri di laman media sosial Instagram. Malah, netizen sangat gemar menonton video lawak daripada Baem.

Terbaru, menerusi laman sosial media Intagram, Datin Shahida telah memuatnaik satu video anaknya Baem nampak seperti sedikit cemburu dan kecil hati bila ada yusoff AlQardawi . Diolog yang terkeluar dari mulut Baem membuatkan netizen tegelak besar apabila “dia cakap dia tidak hemsem dan hitam”.

Rata-rata netizen memuji Baem seorang budak yang cerdik dan bukan sahaja budak yang comel namun memiliki perangai yang lawak. Netizen juga terhibur hati melihat keletah Baem.

VIDEO :

Apa Kata Netizen:

Semangat Nya Badan Yusoff

Subhanallah Comelnya.. Lawaklah Si Baem Ni

Baem Anak Yang Cerdik

Kecil-Kecil Dah Helok

 

Sumber : Kecohbetul

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*