Susah Eira nak pantang, ada Suami macam Azad ni.

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Jika anda tidak mahu membacanya ,anda terus scroll sampai kebawah tonton cerita ini.

Selamat datang ke siaran video channel informasi informasi,gaya hidup ,hiburan ,berita terkini,fakta fakta kejadian aneh tapi nyata yang ada didunia ini.seram,lawak dan lain lain lagi.

Eira Syazira dan Azad berada di hospital.sekarang Azad tengah makan dan suap nasi lemak pada anaknya?dari dalam hospital luar hospital nasihat tak perlu rasa dalam hospital makan saja nasi lema,Eira sekarang tengah berpatang Eira baring di atas katil.

Azad kata dekat Eira’Lepas ni I nak balik i nak pi kerja nak pi Office i balik dulu ye.hospital ni bagi free i boleh bawa balik.Eira kata lawak betol aku dah tak boleh gelak.hahaha.Ada saja gelagak Azad ni bila isteri tengah berpantang masih nak buat lawak lagi.
Eira kata sudah la tu tak payah buat lawak,i tak boleh gelak.

Semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini.tontolah sampai ke penghujung jalan ceri di web ini.
Anda juga boleh scroll sampai kebawah,pasti ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton.

Anda juga boleh share di fb atau di laman sosial yang lain.
Anda juga boleh tengok ketika bersama sama keluarga atau rakan2 dan anak2 ketika bersantai santai.
Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita di web ini.sekian.

Sumber:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*