Demi Anak Tirinya, Dia Telah Mengorbankan Semua yang Dia Miliki Selama Bertahun-tahun, Sehinggalah Semasa Hari Perkahwinan, Dia Mendapati Anak Perempuannya Berubah!!

DEMI ANAK TIRINYA, DIA TELAH MENGORBANKAN SEMUA YANG DIA MILIKI SELAMA BERTAHUN-TAHUN, SEHINGGALAH SEMASA HARI PERKAHWINAN, DIA MENDAPATI ANAK PEREMPUANNYA BERUBAH!!

Perkahwinan adalah masa paling bahagia dalam hidup. Tetapi, penyediaan perkahwinan adalah masalah! Apabila bersiap untuk berkahwin, maka dapat melihat sifat dan watak asli seseorang.Sebenarnya, ada juga yang membatalkan perkahwinan itu walaupun penyediaan sudah setengah … ..

Terdapat seorang netizen yang berkongsi pengalamannya dengan media sosial reddit, bahawa anak tirinya akan segera melaksanakan perkahwinan pada 3 Ogos. Sebagai bapa tirinya, dia juga menyediakan perkahwinan untuk anak perempuannya. Walau bagaimanapun, semasa hari perkahwinannya, dia juga menemui watak asal puteri langkahnya … ..

Ia benar-benar mengejutkan bapanya

Iaitu, selama 6 bulan yang lalu telah menghabiskan tenaga untuk mempersiapkan perkahwinannya.

Dan sepanjang masa ini, dia bertanggungjawab untuk menghantar anak tirinya, membesarkannya untuk membelinya.

Hubungan ayah dan anak perempuannya masih sangat baik. Walau bagaimanapun, ayahnya yang sebenar adalah lelaki yang menganggur, dia tidak mempunyai wang untuk menaikkan anak perempuannya.

Malam berikutnya, mereka bersama suami calon anak tirinya. Tetapi, siapa yang fikir, ayahnya biologi tiba-tiba muncul dan kemudian anak perempuannya mengumumkan bahawa siapa yang akan menemaninya hari perkahwinan esok adalah ayahnya yang sebenarnya.

Ayahnya menulis: “Saya sama sekali tidak marah atau tidak selesa, dan saya mengambil masa beberapa saat untuk menenangkan diri saya, kerana saya tidak tahu sama ada saya akan menangis atau tidak.”

Akhirnya ayah tirinya berdiri dan berkata: “Saya amat berbesar hati untuk menjadi sebahagian daripada keluarga ini selama 10 tahun yang lalu dan pada masa ini saya merasa sangat terhutang budi kepada pengantin lelaki dan perempuan untuk membiarkan saya melihat peristiwa gembira ini. kedudukan yang tidak dijangka di rumah “.

Semua orang terkejut, dan dia terus berkata: “Saya fikir saya adalah ketua keluarga dan bapa yang dihormati dan ketika saya perlu membantu mereka, tetapi kini saya menyedari bahawa saya hanya ATM yang hanya dapat memberi wang kerana sekarang saya dijemput untuk acara itu perkahwinan bukan sebagai seorang bapa, maka saya ingin memberikan tanggungjawab kewangan saya kepada bapa biologinya. Haus kamu bahagia “.

Kemudian dia meninggalkan tempat itu.

Kemudian dia juga mendapati bahawa menu makanan di perkahwinan ada makanan yang membuatnya alergi dan muzik yang dipilih juga merupakan ayah kegemaran anak perempuannya. Dia juga mengucapkan selamat tinggal kepada semua yang tidak menghargainya!

Sumber: gembira

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*