“Habuk Bergerak” Comel Sangat, Netizen Terhibur Tengok Anak Kucing Pergi Jogging

18 hari sesudah sambutan Hari Raya Aidilfitri, mesti banyak jemputan open house yang nak dihadiri kan?

Dengar cerita ramai juga yang kata lepas bulan puasa dan berhari raya, nak mula bersenam dan diet.

Ahem..dah buat ke?

Kucing pun pergi jogging!

Lemak-lemak tepu di badan tu takkan ke mana kalau anda masih berkira-kira nak bersenam atau tak.

Kalau malu atau bosan jogging seorang diri, cuba ikut cara lelaki ini yang bersenam bersama-sama kucingnya?


Perkongsian ini yang dimuat naik semula ke akaun Twitter @thekittycoach juga telah menerima lebih 40 ribu RT dan 36 ribu likes dalam masa 4 hari!

“Habuk bergerak!”

Bukan saja comel tapi aksi beberapa ekor anak kucing dari baka British Short Hair ini berjaya menarik perhatian pengguna Internet.

Adoi kenapa comel sangat ni? Muka macam garang tapi rasa nak picit-picit je tengok.

Dah lah lari macam gumpalan habuk bergerak!

Tak guna reward makanan

Ramai juga yang tanya macam mana anak-anak kucing ni boleh mengikut ke mana saja Fadhilat pergi.


Oh, macam tu rupanya. Jadi kena biasa-biasakanlah bercakap dengan kucing supaya mereka kenal suara kita.

Bolehlah lepas ni training kucing kat rumah. Tak ada alasan lagi tiada peneman untuk exercise jadi sihat!
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @VIRALKAMI.COM

Sumber: LobakMerah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*