[VIDEO] “Insyirah Dalam Perjalanan Ke Kelas..” – Pemergian Gadis Ini Dicemburui, Menghadap Illahi Di Bulan Ramadan

Hampir setiap hari pada bulan yang penuh barakah ini, kita tidak lekang dengan berita-berita yang menyedihkan mengenai kematian, sama ada dalam kalangan ahli keluarga, orang terdekat dan masyarakat sekeliling.

Kereta Bertembung

Terkini, seorang pelajar daripada Universiti Utara Malaysia (UUM), Insyirah Az-Zahra meninggal dunia selepas keretanya terlibat dalam kemalangan bertembung dengan sebuah lori di Bukit Kachi, Changlun petang semalam.

Dalam Perjalanan Ke Kelas

Menurut abang mangsa menerusi Facebook ibunya, mangsa dalam perjalanan daripada kolej penginapan kampus menuju ke kelas pada hari berkenaan. Keretayang dipandunya hilang kawalan sebelum terbabas ke laluan bertentangan.

Anak Perempuan tunggal

Paling menyentuh hati semua pembaca, mangsa adalah anak perempuan tunggal dalam keluarga. Mereka redha dengan ketentuan Maha Esa.

Ramai Yang Hadir

Jenazah dibawa pulang ke masjid Al-Muttaqin Taman Ria selepas solat terawih untuk solat jenazah. Kematian mangsa sangat dicemburi ramai dan ramai jemaah masjid menunggu untuk menyempurnakan solat jenazah hingga selesai. MasyaAllah!

Video:

Semoga Allahyarhamah dikurniakan rahmah Allah dan ganjaran Jannah.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @VIRALKAMI.COM

Sumber: Ummi Azzahra, Syahrul Annuar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*