Hilang Orang Tersayang, Tangiisan Suami Ketua Jururawat Buat Netizen Sebak

Ketua jururawat Hospital Serdang yang didapati hilang pada minggu lalu akhirnya ditemui telah meninggal dvnia dalam sebuah unit kondominium di Cyberjaya dengan beberapa kesan keceder4an.

Siti Kharina Mohd Kamarudin dijumpai bersama kesan kel4rr pada bahagian dada dan leher dipercayai telah dibunvhh antara empat hingga lima hari lalu sebelum may4tnya ditemui.

Suami tak dapat tahan sebak

Jenazah arwah telah selamat dikebumikan di  tanah perkvburan Islam Kampung Tengah, Seri Menanti, Kuala Pilah pada 9 malam, semalam.

Semasa jen4zah sedang diuruskan, suasana sedih telah menyelubungi kawasan tersebut dengan kehadiran ahli keluarga dan juga kenalan arwah yang mengambil peluang menatap jen4zah buat kali terakhir.

Mengundang Hiba

Reaksi suami arwah, Mohd Udzair Khalid, turut  mengundang hiba sesiapa yang melihatnya apabila tidak dapat menahan sebak atas kemaati4n isteri tercinta.

Jenazah dibawa ke tanah perkuburan

Kehadiran rakan sekerja

Semoga keluarga dan suami arwah diberi ketabahan

Menerusi Facebook Berita Harian, rata-rata warganet telah menzahirkan rasa sedih di atas pemergian ketua jururawat itu.

Kematian yang disyaki mempunyai unsur jenayah tersebut tidak dapat diterima masyarakat kerana kenalannya memberitahu bahawa Siti Kharina  merupakan seorang yang disenangi.

Orang tersayang pergi

Tangkap dan hukum dengan setimpal!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @VIRALKAMI.COM

Sumber : Berita Harian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*