Budak Iklan Apollo, Botol Air F&N Ni Pun Boleh Cari. Tak Sangka Dah Jadi Anak Dara

Siapa setuju yang netizen Malaysia antara yang paling hebat di sosial media? Bukan saja hebat membawang malah kepakaran untuk mencari segala informasi diperlukan juga sukar ditandingi oleh negara lain.

Terbaru, kanak-kanak yang menjadi model pada botol air minuman menjadi tular apabila netizen berjaya mencari individu terbabit yang kit ni telah meningkat usia.

Gambar berkenaan telah dimuat naik di Twitter oleh pengguna dikenali sebagai @NasirPasir dan sehingga kini telah dikongsi sebanyak 7,657 kali.

Dulu kan. Abg mati2 ingt ni liyanajasmay . Bertahun abg minum air ni. Dan bertahun abg puji liyanajasmay.
Puji sebab senang bancuh, puji sebab sedap . Puji sebab kecik2 dah jd model. Abg dah tumbuh bulu baru nk jd model.

Tu pun suam2 kuku je. Cilakak.. Dah masuk belasan tahun abg minum air F&N ni. Dan hari ni abg baru taw . Yg gmbr ni budak tecik ni bukan milik liyanajasmay walaupun gigi dan gusi dia jelas kelihatan seperti liyanajasmay.

For those yg x taw ni gmbr sape.
Ni ha org nye @dihahmrfds dah besar pjg dah budak nye.

Padia? Cmna abg taw. Hello, korang igt korang je pndai stalk. Abg lgi la dik oiiiiiiii

Yg bagus nye budak watlekwatpis je org tu ckp liyanajasmay kat comment ig dia. Dia siap ya kan aje. Bagus. Down to the earth.
Keep it up dik.

Maaf la dik @dihahmrfds @dihahmrfds abg ingt tu liyanajasmay. Btw sedap air tu , Hahahahahahhahahahahahaha

 

Kini ramai mula mengimbau kembali iklan2 lama & mencari model kanak2 yang popular.

“This is how social media works. Mereka boleh jumpa model budak kecik dekat air F&N tu punya instagram weh. Korang ada nak cari sesiapa lagi tak?” katanya.

Rentetan daripada entri berkenaan, maka ramai juga berjenaka supaya mencari model kanak-kanak yang pernah mewarnai iklan produk pada era 90-an dahulu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @VIRALKAMI.COM

Sumber: celoteh

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*