“Dia Hafal Ke Apa Tuu..” – Macam Macam Gaya Lelaki & Perempuan Bila Tengah Menghafal, Terhibur Weh

Pernah vir4l sebelum ini, Uzairi Mohd Taib atau lebih mesra disapa sebagai Sir Uzairi terkenal dengan g4yanya yang suka selitkan humor supaya kelasnya lebih seronok.

Bila suasana kreatif dan ceria, barulah seronok adik-adik ni nak pergi tuisyen.

Sir Uzairi suka gunakan kaed4h yang energ3tik, termasuk menari dan menyanyi dalam cara peng4jarannya.

Terbaru, dia sempat berkongsi gelagat para pelajarnya dalam video yang dah viral di Twitter.

“Ha kau! Ha kau! Ha kau!”

Tak pastilah sama ada masing-masing cvak atau excited tapi memang berbezalah gaya kedua-dua lelaki dan perempuan.

Rivh-rendah jadinya semua sibuk menghafal.

“Time puasa la nak suruh aku hafal bagai hmmmm…”

Tapi 4ksi beberapa kanak-kanak dalam video tu berjaya menarik perhatian netizen. Contohnya adik yang depan sekali tu.

Menurut kakaknya, adik tu bukan termenung ke apa. Tapi sebenarnya dia kurang sihat. Sebab tu dia duduk diam je.

Hebat tau adik tu! Sakit-sakit pun dia tetap fokus belajar dalam kelas math clinic ni. Good job!

Cara fokus lelaki & perempuan berbeza

Macam-macam aksi cute budak-budak ni berjaya dirakam Sir Uzair. Kelakar ada, kecoh pun ada!

Tapi kalau tengok, lelaki fokus caranya lain, perempuan gayanya lain pula.

Ramai juga yang setuju bila tengok video ni. Sebab katanya cara lelaki dan perempuan fikir sedikit berlainan.

Korang kalau belajar ikut cara mana? Suka ramai-ramai macam girls atau seorang diri macam lelaki?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @VIRALKAMI.COM

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*