“Lepas Ni Boleh Buat ‘paid review’ la”- Wanita Ini Dibid4s Balik Oleh Netizen

Belum reda kisah kecvrangan Aliff Aziz terhadap isterinya untuk kali kedua, kini seorang lagi artis lelaki popular telah mencvri tumpuan netizen dengan pel4kuan ‘nakal’nya di media sosial. Kerap kali menghiasi drama rantaian di televisyen dengan watak-watak antagonis, Syazwan Zulkifly telah didakwa bersikap tidak sopan dengan seorang gadis di Instagram

Semalam, menerusi muat naik screenshot perbualannya dengan seorang wanita, Syazwan telah bertanyakan soalan yang agak tidak senonoh kepada individu tersebut.

Pali buat hal…

Wanita yang dikenali sebagai eyntanelysia itu telah meberitahu bahawa diganggu oleh Syazwan dengan soalan-soalan bersifat lucah apabila bertanyakan perihal saiz pakaian dalamnya. Menerusi kapsyen yang diturunkan oleh wanita itu, dia turut mengingatkan kepada gadis-gadis diluar sana agar berhati-hati dengan pelakon tersebut.

Playin with ur game Daa...

Tidak hanya berdiam diri, Syazwan Zulkifly dilihat seolah-olah menjawab tuduhan wanita tersebut dengan memuat naik satu IG story yang ingin melihat sejauh mana permainan wanita tersebut. Namun begitu, tiada sebarang kenyataan dikeluarkan oleh pelakon lelaki itu bagi menjelaskan perkara sebenar yang terjadi.

Ingat dalam drama je…

Menerusi muat naik di Instagram eyntanelysia itu, ramai netizen telah meninggalkan komen dengan menzahirkan rasa terkejut dengan perlakuan pelakon drama Pujaan Hati Kanda itu. Mereka juga tidak menjangkakan bahawa Syazwan seorang yang berperangai ‘nakal’ sebegitu.

Namun, ada juga netizen yang mengecam cara wanita tersebut memberitahu kepada umum mengenai perbualannya dengan Syazwan Zulkifly kerana seolah-olah ingin meraih perhatian netizen.

Lepasni boleh buat paid review...

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Viral Kami

Sumber : Instagram enytanelysia, Instagram Syazwan Zulkifly

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*