“Dah bertahun kawan takkan saya nak t1kam belak4ng dia.” -Liyana Jasmay bukan pengkh1an4t

Kes kawan makan kawan memang biasa didengari, kerana bukan mudah untuk mencari seorang sahabat yang benar-benar ikhlas untuk ada bersama dikala susah dan senang.

Namun buat pelakon dan kini bergelar pengarah, Linda Jasmay menyifatkan hubungan persahabatan itu adalah apabila saling memahami dan percaya antara satu sama lain.

Saya bukan jenis t1kam belakang kawan

Umum sedia tahu bahawan Liyana berkawan baik dengan Cik Puan Juliana Evans malah, menurut pengarah muda itu walaupun usia persahabatan boleh dikatakan agak lama namun mereka sekalipun tidak pernah bergaduh.

Bagi ibu kepad dua cahaya mata itu, dirinya bukan seorang kawan yang tikam belakang dan dia amat menghargai kesemua rakannya.

Selesa bekerjasama dengan kawan baik

Dua sahabat baik itu keluar dengan filem baru bertajuk Bella dan Jammy di bawah arahan Liyana sendiri menyaksikan gandingan lakonan mantap diterajui oleh mereka berdua dan barisan pelakon lain seperti Dynas Mokhtar, Khir Rahman serta Izzue Islam.

Liyana ternyata amat gembira berlakon bersama rakan karibnya sendiri dan mereka mampu mendapat keserasian sepanjang bekerjasama dalam filem terbaru itu.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Viral Kami

Sumber : Astro Gempak, Instagram Liyana

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*