“Tak Apa Pan4s Dun1a Hanya Sementara…”- Respon Netizen Bila Liyana Jasmay Akui Hijab Styling Kurang Sesuai Dengan Cuaca Di Malaysia

Kenyataan Liyana Jasmay mengenai cuaca panas Khatulistiwa di Malaysia kurang sesuai untuk ‘hijab styling’ bagi wanita disini menjadi perhatian netizen.

Ia tercetus apabila Liyana menerusi akaun Instagram miliknya memberitahu dalam foto yang dikongsi, dia masih boleh tersenyum walapun sedang menahan panas memakai jaket di siang hari.

Menurut Liyana ‘hijab styling’ lebih lawa jika memakai baju berlapis tapi kurang sesuai untuk pakai di Malaysia dengan cuaca yang sangat panas.

Liyana kemudian bertanya adakah pengikutnya setuju jika dia katakan wanita berhijab akan lebih bebas berfesyen jija berada di negara empat musim.

“Senyum walaupun panas. Siap pakai jacket lagi. Hijab styling sebenarnya lawa bila kita baju layers tapi Malaysia sangat panas.

“So mampu dress and jacket je. Itupun dah peluh bagai nak gilaaa!! ( reality of life di negara khatulistiwa)

“ If only 4 musim, sure dah stylo dah hijab girls kat malaysia ni! Siapa sokong angkat tangan!,” tulisnya

Rata-rata bersetuju dengan pendapat Liyana kerana memahami keadaan situasi yang dimaksudkan.

Namun terdapat jyga netizen yang kurang bersetuju kerana mereka berpendapat jika di berada di musim sejuk lain pula cabarannya.

*screenshot komen

Menerusi entri tersebut Liyana berkongsi fotonya berjaket bersama dengan suaminya.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Viral Kami

SUMBER: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*