“Mungkin Tidak Sesuai Dengan Saya. Dalam Dua Bulan Lagi Ia Akan K3mbali Normal,” – Izara Aishah Perj3las Isu Rawatan Kecantikan Bibir

Dua hari lalu, pelakon Izara Aishah ada memuat naik status yang memaklumkan dirinya ada melakukan sesuatu di bahagian bibir bagi memberi ilusi yang lebih mugil.

Dia berkongsi pengakuan berkenaan menerusi Twitter dua hari lalu.

 

View this post on Instagram

 

#aliababylon 💋 @aliabastamamkl

A post shared by Izara Aishah Adib (@izaraaishahofficial) on


“I wanted to try something new. So I had my lips done few months back. Don’t worry it’s not permanent, lasts only for 6months. it’s cool to try but I didn’t like how it looks on me so now I’m just waiting for it to dissolve. I like the lip plumper thing better. Omg bye!,” tulisnya jujur.

Tanpa selindung pelakon Pilot Cafe yang juga menantu kepada Datuk Seri Siti Nurhaliza itu antara lain turut berkongsi mengenai rawatan menebalkan bibir tersebut dan turut risau apakah pendedahannya itu akan memberi reaksi berbeza di kalangan netizen.

Izara ketika dihubungi MH menjelaskan dia tidak mempunyai apa-apa masalah untuk berkongsi apatah lagi ia bukanlah sesuatu yang kekal.

 

View this post on Instagram

 

🍿 @madameizara

A post shared by Izara Aishah Adib (@izaraaishahofficial) on


“Pada awalnya saya hanya mahu cuba benda baru. Bukan suatu yang kekal dan rasanya tidak bagus pun untuk elak atau menipu kalau orang tanya.

“Lagi pula memang saya ada cuba beberapa bulan lalu dan mungkin ia tidak sesuai dengan saya. Dalam dua bulan lagi ia akan kembali normal,” jelasnya kini sibuk dengan projek drama rantaian terkini, Jodoh-Jodoh Anissa.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Viral Kami

Foto: Instagram Izara Aishah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*